ÇEKSANAT ARA TATİLE ÖZEL ETKİNLİKLER İLE DOLU BİR NİSAN AYI PROGRAMI SUNUYOR

ÇEKSANAT ARA TATİLE ÖZEL ETKİNLİKLER İLE DOLU BİR NİSAN AYI PROGRAMI SUNUYOR

ÇEKSANAT Ara Tatile Özel Etkinlikler ile dolu bir Nisan ayı programı sunuyor.

 

ÇEKSANAT; tiyatro, sinema, atölyeler ve söyleşilerin yanı sıra, ara tatiline özel çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli ve eğitici atölyeler ve etkinlikler içeren bir Nisan ayı programı sunuyor.

ÇEKSANAT tarafından 15-19 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek ara tatil etkinliklerinde çocuklar, alanında deneyimli eğitmenler eşliğinde danstan tiyatroya, müzikten resme, sinemadan hikayeye hatta yoga yapabilecekleri birbirinden farklı etkinlikler ile eğlenceli vakit geçirecekler. 

Çocuklar! GKM'deki atölye çalışmalarına siz de katılabilirsiniz...

ÇEKSANAT'ın Görükle Kültür Merkezi'nde farklı yaş gruplarındaki çocuklara yönelik hazırladığı programda "HIP-HOP Dans Atölyesi", "Çocuklar için Yoga Atölyesi", "Maske Yapım ve Canlandırma Atölyesi", "Hikaye Resimleme Atölyesi" ve "Hikaye Tamamlama Atölyesi" başlıklı eğlenceli ve eğitici atölyeler yer alıyor.

Atölyelerin yanı sıra sinema ve tiyatro da programda yer alıyor...

ÇEKSANAT, atölyelerin yanı sıra Uludağ Sinema Topluluğu tarafından çocuklar için hazırlanan program ile ücretsiz "Sinema" gösterimleri gerçekleştirecek. Programda  "Wall-E", "Komşum Totoro", "Aşırıcılar", "Yukarı Bak" ve "Hugo" filmleri her gün saat 12.00'de GKM Sinema Salonunda çocuklar ile buluşacak.

ÇEKSANAT TİYATRO ise kendi sahnesi GKM'de  "Fırtına" ve "Keloğlan ile Oh Dede" ve   "Don Quijote" oyununu sergilerken Nisan ayında iki turne gerçekleştirecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ara Tatil Etkinlikleri kapsamında 16 Nisan Pazar günü Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezi'nde "Fırtına" oyununu sahnelerken yine aynı oyun ile 29 Nisan Cumartesi günü Küçükçekmece Belediyesi'nin konuğu olarak Cennet Kültür Merkezi 'nde sahne alacak.

Program hakkında detaylı bilgiye ve kontenjan ile sınırlı atölyelere kayıt için 0530 667 24 12 numaralı telefondan ve ÇEKSANAT sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.